Office 365 - en oppdagelsesreise

Utforsk hvilke muligheter du har til å arbeide og samarbeide mer effektivt i den digitale arbeidsdagen

   Se informasjonsvideo

Mange virksomheter har i dag Office 365 tilgjengelig, men har ikke alltid informert de ansatte om mulighetene det gir til å arbeide og samarbeide på nye måter. Faktisk vet ikke engang mange om de har Office365 eller ikke.

I dette minikurset viser jeg deg hvordan du finner ut om du har Office 365 og hvordan du og dine kolleger kan ha alle dokumentene med deg i lomma, og kunne arbeide og samarbeide uavhengig av sted PC, Mac, nettbrett og telefon.

I kurset Office 365 - en oppdagelsesreise lærer du hvordan du og dine kolleger kan arbeide og samarbeide på nye måter med den verktøykassen dere har tilgjengelig.

  1. Du lærer å arbeide fra hvor som helst på hvilken som helst enhet og ha alle dine notater og dokumenter i lomma
  2. Ofte trenger vi å samarbeide om dokumenter og notater med kolleger og eksterne samarbeidspartnere. Del og samskriv på dokumenter. Slutt å dele på epost!
  3. Samarbeid i grupper basert på arbeidsprosesser og prosjekter med gruppesamtaler og delte dokumenter. Ha effektive nettmøter

Dette kurset kan du gjennomgå på 1-2 timer og få et svært godt inntrykk av mulighetene i Office 365. Ønsker du mer dybde og praktisk trening med reelle arbeidsscenarier finner du aktuelle lynkurs og workshops på https://www.smartendring.no/alle-leveranser


Kursinnhold


  Prioriter og planlegg med Outlook og To Do
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Introduksjon til Microsoft Teams - ditt nye samarbeidsverktøy
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Hvordan du med fordel kan erstatte mye intern epost med samtaler og chat i Teams
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Arbeid og samarbeid enklere med dokumenter i Teams
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Smarte møter med video og deling av materiale
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Teams som arbeidsplattform - bruk av utvidelser
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Oppsummering - hva nå?
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert

Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter dette kurset?
Kurset starter nå og slutter aldri! Du bestemmer selv når du tar kurset og kan gjøre det i eget tempo
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Hva med for alltid? Etter at du har meldt deg på har du ubegrenset tilgang til kurset, og kan gjennomføre leksjoner på PC, Mac, nettbrett og telefon. Merk at i likhet med andre produkter i Office 365 er de i rask utvikling. Det betyr at Office 365 om 6 måneder vil kunne være et mer omfattende og bedre produkt enn i dag. Kurset vil bli kontinuerlig oppdatert så du vil kunne oppdatere deg på nye muligheter etterhvert som de blir tilgjengelige.
Hva om jeg ikke er fornøyd med kurset?
Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd! Om du ikke er fornøyd, gi oss tilbakemeldinger så vil vi gjøre vårt beste for å utvikle det videre.

Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kom i gang nå!