Smart samarbeid med OneNote i Teams

Du kan bli papirløs, ha personlige notater og delte notater i Teams

   Se informasjonsvideo

En av fordelene med å bruke Teams er at du kan utvide mulighetene ved å plugge inn flere moduler. En av de mest populære er OneNote som du allerede har uten ekstra kostnad. Kurset lærer deg å utnytte mulighetene i til den innebygde digitale notatblokken til møtenotater og andre delte notater. I tillegg vil du lære å ta i bruk personlige notatblokker for egne notater, skanne lysbilder fra et foredrag, og samle alle typer informasjon fra nett og epost som arbeidsgrunnlag. Det fine er at du kan ha alt med deg i lomma på telefonen, som også er din lommeskanner for digitalisere alle typer notater.


Kursinnhold


  Bli kjent med OneNote struktur for oppbygging av notater
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  OneNote - Office-versjon Samle alt arbeidsmateriale digitalt i din personlige notatblokk
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  OneNote Windows 10 App og Mac - Samle alt arbeidsmateriale digitalt i din personlige notatblokk
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Klipp artikler fra nettet og bruk telefonen som lommeskanner
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Smart arbeid og samarbeid om aktiviteter
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Din personlige notatblokk og Teams notatblokker tilgjengelig på ett sted
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Dokumenter og følge opp alle dine møter
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Finn alle dine notater på sekunder
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert

Ofte stilte spørsmål


Hva trenger jeg for å kunne bruke OneNote og Teams?
Du trenger å ha tilgang til Teams og OneNote i din organisasjon. Disse følger med Office 365, men sjekk at du har dem tilgjengelig ved å gå til office.com og logg deg på med din vanlige bruker/epost.
Hva trenger jeg av bakgrunnskunnskap for å ha nytte av kurset
Du trenger å kunne grunnleggende bruk av Microsoft Teams, Det kan være egen erfaring, eller deltakelse i kurs. Har du deltatt i kurset Smart samarbeid med Teams på jobben eller som nettkurs har du super bakgrunn, men det er ingen forutsetning.
Kan jeg bruke OneNote bare for meg selv til egne notater?
Det kan du, og det er det OneNote har vært brukt til i mange år. Det nye nå er at du også kan dele notater i Teams
Hva er inkludert i prisen?
Du får permanent tilgang til kurset. Merk at i likhet med andre produkter i Office 365 er de i rask utvikling. Det betyr at Teams og OneNote om 6 måneder vil kunne være et mer omfattende og bedre produkt enn i dag. Kurset vil bli kontinuerlig oppdatert så du vil kunne oppdatere deg på bruken av nye muligheter etterhvert som de blir tilgjengelige uten ekstra kostnad.

Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kom i gang nå!