Smart samarbeid med Teams

Kurset som hjelper deg å systematisk utnytte mulighetene i Teams for bedre samarbeid

   Se informasjonsvideo

Det er besnærende enkelt å komme i gang med Teams. Det vanskelige for mange er å gjøre det til et godt samarbeidsverktøy. Mange føler fort at det bare blir "enda ett verktøy å forholde seg til". Noe som kommer i tillegg til epost og ulike steder vi lagrer dokumenter.

Vil dere ha nytte av Teams og bred oppslutning fra alle om dette holder det ikke å bare se på det som et nytt verktøy. Teams utfordrer våre tradisjonelle måter å samarbeide på.

I kurset Smart samarbeid med Teams lærer du og dine kolleger å arbeide på nye måter med Teams som verktøy.

  1. Dere lærer nye måter å gjøre jobben enklere på. Det sparer tid og fører til færre misforståelser.
  2. Viktig og oppdatert informasjon er lettere tilgjengelig. Det fører til raskere og bedre beslutninger.
  3. All historikk blir bevart og er tilgjengelig for nye medarbeidere, ikke begravd i personlige postbokser.

Smart samarbeid med Teams er ikke et verktøykurs, men et kurs i å arbeide og samarbeide på nye og bedre måter. Du lærer både nye arbeidsformer og får de nødvendige ferdighetene til å jobbe på nye måter med Teams.

Kurset behandler 10 ulike arbeidsområder / tema der hvert tema gis en innledning som beskriver hva vi ønsker å løse med Teams, en video på 1-3 minutter som viser hvordan du realiserer dette og en øvelse du gjør selv eller sammen med kolleger i ditt eget arbeidsmiljø på PC, Mac, telefon og nettbrett.

Regn med å bruke 2-4 timer på gjennomføring dersom du gjør alle øvelsene. Det anbefales sterkt. Det er da du lærer smart bruk av Teams og forstår de nye måtene å tenke og gjennomføre samarbeid på.


Kursinnhold


  Teams kanalsamtaler og hvordan Teams kan erstatte intern epost
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Oppfølging av varsler og samtaler
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Samarbeid 1:1 og der det ikke passer å samarbeide i et bestemt Team
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Finne igjen innlegg og dokumenter
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Smarte møter i kanal, chat og i kalender
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Takk for at du gjennomførte kurset
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert

Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter dette kurset?
Kurset starter nå og slutter aldri! Du bestemmer selv når du tar kurset og kan gjøre det i eget tempo.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Hva med for alltid? Etter at du har meldt deg på har du ubegrenset tilgang til kurset, og kan gjennomføre leksjoner på PC, Mac, nettbrett og telefon. Merk at i likhet med andre produkter i Office 365 er de i rask utvikling. Det betyr at Teams om 6 måneder vil kunne være et mer omfattende og bedre produkt enn i dag. Kurset vil bli kontinuerlig oppdatert så du vil kunne oppdatere deg på bruken av nye muligheter etterhvert som de blir tilgjengelige uten ekstra kostnad.
Hva om jeg ikke er fornøyd med kurset?
Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd! Om du ikke er fornøyd, kontakt oss innen 30 dager etter kjøp og du får alle pengene tilbake.

Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kom i gang nå!