Smart samarbeid med Teams med de mest populære utvidelsene

Kjøp kursene samlet og spar 20% totalt

Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kurs inkludert i kjøpSmart samarbeid med Teams
Kurset som hjelper deg å systematisk utnytte mulighetene i Teams for bedre samarbeid
Bjørn O. Hopland
1.200 kr
Smart samarbeid med OneNote i Teams
Du kan bli papirløs, ha personlige notater og delte notater i Teams
Bjørn O. Hopland
900 kr
Smarte prosjekter med Planner og Teams
Det beste planleggingsverktøyet for Teams
Bjørn O. Hopland
900 kr

Listepris: 3.000 kr


Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter dette kurset?
Kurset starter nå og slutter aldri! Du bestemmer selv når du tar kurset og kan gjøre det i eget tempo.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Hva med for alltid? Etter at du har meldt deg på har du ubegrenset tilgang til kurset, og kan gjennomføre leksjoner på PC, Mac, nettbrett og telefon. Merk at i likhet med andre produkter i Office 365 er de i rask utvikling. Det betyr at Teams om 6 måneder vil kunne være et mer omfattende og bedre produkt enn i dag. Kurset vil bli kontinuerlig oppdatert så du vil kunne oppdatere deg på bruken av nye muligheter etterhvert som de blir tilgjengelige uten ekstra kostnad.
Hva om jeg ikke er fornøyd med kursene?
Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd! Om du ikke er fornøyd, kontakt oss innen 30 dager etter kjøp og du får alle pengene tilbake.
Hva skjer når jeg kjøper dette kurset?
Dersom du kjøper de to kursene samlet vil du umiddelbart få tilgang til hver av kursene og kunne ta de i eget tempo. Når det skjer endringer og det blir lagt til nye moduler i kursene vil du også ha tilgang til disse og hele tiden holde deg oppdatert.

Kom i gang nå!