Smarte nettmøter og workshops med Teams

Gode møteopplevelser, kreative workshops med grupperom og tavle, effektive presentasjoner og smart møte-organisering

   Se informasjonsvideo

Kommunikasjon og samarbeid blir stadig viktigere etter hvert som verden blir mer kompleks. Fordelen med Microsoft Teams er at du kan gjennomføre daglig samarbeid i chat og kanaler for arbeidsprosesser og prosjekter og gjennomføre nettmøter i det samme verktøyet. Alle kan delta i Teams-møter du inviterer til enten det er kolleger i daglig samarbeid, eller eksterne deltakere.

I Teams-møtene kan du dele skjerm og programmer og du kan presentere PowerPoint som en proff og med god kontroll over deltakere og din presentasjon. Lær hvordan du får alle deltakere til å være engasjerte i møte slik at de ikke dropper ut og jobber med andre ting i nettmøtet.

Gjennom å opprette grupperom kan du dele deltakerne i mindre grupper for gode diskusjoner og gruppearbeider for like kreative møter som om vi satt i et møterom.

Teams-møtene har også unike muligheter til å skape bedre møter gjennom god struktur for å forberede, gjennomføre, og følge opp møtene.


Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kursinnhold


  Del innhold fra din skjerm og presentasjoner med andre i møtet
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert

Ofte stilte spørsmål


Hvor lang tid har jeg på meg for å gjennomføre kurset?
Du kan bruke så lang tid du vil. Du har tilgang til kurset til det evt. trekkes tilbake fordi det ikke er relevant lenger. Det er nok lenge til fordi kurset blir kontinuerlig oppdatert når endringer i produktene skjer.
Hva om jeg ikke er fornøyd med kurset??
Vi vil at du skal være fornøyd. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake uten spørsmål.

Kom i gang nå!