Smarte prosjekter med Planner og Teams

Det beste planleggingsverktøyet for Teams

En av fordelene med å bruke Teams er at du kan utvide mulighetene ved å plugge inn flere moduler. En av de mest populære er Microsoft Planner som du allerede har uten ekstra kostnad. Kurset lærer deg den enkleste måten å planlegge prosjekter og aktiviteter sammen i Planner og holde oversikten til enhver tid. Du kan følge opp egne oppgaver i Teams, i Outlook og i den nye To-Do appen fra Microsoft.


Kursinnhold


  Prosjekt og leveransestyring med Planner
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Tilpass Teams og Planner til eget formål og få god oversikt gjennom visninger
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Før samtaler og kommuniser rundt planer og oppgaver uten epost
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Få status og oppdater oppgaver når du er på farten
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Få oversikt over din prosjektportefølje
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert

Ofte stilte spørsmål


Hva trenger jeg for å kunne bruke Planner og Teams?
Du trenger å ha tilgang til Teams og Planner i din organisasjon. Disse følger med Office 365, men sjekk at du har dem tilgjengelig ved å gå til office.com og logg deg på med din vanlige bruker/epost.
Hva trenger jeg av bakgrunnskunnskap for å ha nytte av kurset
Du trenger å kunne grunnleggende bruk av Microsoft Teams, Det kan være egen erfaring, eller deltakelse i kurs. Har du deltatt i kurset Smart samarbeid med Teams på jobben eller som nettkurs har du super bakgrunn, men det er ingen forutsetning.
Kan jeg bruke Planner for å planlegge egne oppgaver?
Det kan du, men størst nytteverdi får du når du skal samarbeide med andre i prosjekter, aktiviteter, arrangementer og på andre områder der to eller flere trenger å koordinere sine aktiviteter for å oppnå et felles mål.
Hva er inkludert i prisen?
Du får permanent tilgang til kurset. Merk at i likhet med andre produkter i Office 365 er de i rask utvikling. Det betyr at Planner om 6 måneder vil kunne være et mer omfattende og bedre produkt enn i dag. Kurset vil bli kontinuerlig oppdatert så du vil kunne oppdatere deg på bruken av nye muligheter etterhvert som de blir tilgjengelige uten ekstra kostnad.

Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kom i gang nå!