Smart måloppnåelse i en hybrid arbeidshverdag

Lag din egen plan og struktur for å sikre at du når dine mål. Gjør det enklere å prioritere riktig for å bruke tiden på aktiviteter som gir gode resultater.

   Se informasjonsvideo

Fleksibilitet i arbeidssted og tid stiller høye krav til selvledelse. Lag din egen plan og struktur for å sikre at du når dine mål. Gjør det enklere å prioritere riktig for å bruke tiden på aktiviteter som gir gode resultater

  1. Definere egne målområder basert på de mål som er gitt deg fra ledelsen, og/eller de du definerer selv.
  2. Planlegge dagen, morgendagen og neste uke ved å fylle planen med dine viktigste oppgaver.
  3. Forbered, noter, og følg opp møter du deltar i, knyttet til avtalen i kalenderen.
  4. Bruk verktøy på egen PC og mobil til å prioritere i hverdagen så du kan bruke mer tid på viktige oppgaver og mindre tid på tilfeldige og ikke så viktige oppgaver.
  5. Ta kontroll over egen hverdag med effektiv prioritering og planlegging av dine oppgaver.
  6. Lær å overkomme forstyrrelser og distraksjoner som hindrer deg i å gjennomføre planen.
  7. Bryt ned litt uformelige, ikke klart definerte mål i konkrete handlingsplaner.

Det som skal til for å oppnå kontroll og prioritere riktige lærer du få timer i dette nettkurset der du bruker egen PC og jobber med egne mål, tar kontroll over egen tid med verktøy du allerede har som Outlook, Teams, To do og OneNote. Når du har gjennomført nettkurset er du ferdig satt opp for å arbeide mer målrettet og prioritere det som er viktigst.


Kursinnhold


  Prioriter og behandle dine oppgaver i Teams
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Oppsummering - hva nå?
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert

Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter dette kurset?
Kurset starter nå og slutter aldri! Du bestemmer selv når du tar kurset og kan gjøre det i eget tempo
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Hva med for alltid? Etter at du har meldt deg på har du ubegrenset tilgang til kurset, og kan gjennomføre leksjoner på PC, Mac, nettbrett og telefon.
Hva om jeg ikke er fornøyd med kurset?
Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd! Om du ikke er fornøyd, gi oss tilbakemeldinger så vil vi gjøre vårt beste for å utvikle det videre. Om du ikke er fornøyd, si fra innen 30 dager så får du pengene tilbake.

Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kom i gang nå!