Smart prioritering og planlegging med Outlook, Teams og To do

Bruk den digitale verktøykassen for å avlaste hodet og få stålkontroll på frister og arbeidsoppgaver.

   Se informasjonsvideo

I den digitale arbeidshverdagen strømmer oppgaver inn i mange kanaler, og vi må prioritere og planlegge dem. I tillegg kommer dine egne oppgaver du selv må synliggjøre og prioritere opp mot hva andre ønsker at du skal gjøre for dem.

  • Spar mye tid og få bedre oversikt ved å la Outlook sortere og prioritere eposten automatisk
  • Prioriter epost med oppgaver i forhold til viktighet og tidsfrister
  • Behandle epostforespørsler og oppgaver smartere på telefonen
  • Gjør dine egne aktiviteter synlige. Legg inn din egen plan i Outlook, Teams og To-Do. Hva skal jeg starte opp? Hva vil jeg følge opp?
  • Forenkle organisering av eposten og kutt tidkrevende mappearkivering. Du finner alt med søk!
  • Behandle og følg opp henvendelser som kommer gjennom Microsoft Teams.
  • Lag deg et enhetlig system for behandling av oppgaver, enten de oppstår i Outlook, Teams, To-do, OneNote, eller Planner
  • Skaff deg oversikt over din totale arbeidsbelastning, ta kontroll over din neste uke og lag realistiske planer med unik Outlook-funksjon.

På bare 2-3 timer kan du og din PC og telefon bli klar for å jobbe smartere. Du vil oppleve at du har bedre kontroll og redusert stressnivå.


Kursinnhold


  Ta kontroll over egen arbeidshverdag med Outlook, Teams og To Do
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Få dine oppgaver ut av hodet og bort fra løse lapper
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Finn alt i Outlook på sekunder rett fra Innboksen
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Finn alle Teams-samtaler, chat og dokumenter på sekunder
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert
  Prioriter og behandle dine oppgaver i Teams
Tilgjengelig i Dager
Dager etter du er registrert

Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter dette kurset?
Kurset starter nå og slutter aldri! Du bestemmer selv når du tar kurset og kan gjøre det i eget tempo
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Hva med for alltid? Etter at du har meldt deg på har du ubegrenset tilgang til kurset, og kan gjennomføre leksjoner på PC, Mac, nettbrett og telefon. Merk at i likhet med andre produkter i Office 365 er de i rask utvikling. Det betyr at Office 365 om 6 måneder vil kunne være et mer omfattende og bedre produkt enn i dag. Kurset vil bli kontinuerlig oppdatert så du vil kunne oppdatere deg på nye muligheter etterhvert som de blir tilgjengelige.
Hva om jeg ikke er fornøyd med kurset?
Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd! Om du ikke er fornøyd, gi oss tilbakemeldinger så vil vi gjøre vårt beste for å utvikle det videre. Om du ikke er fornøyd, si fra innen 30 dager så får du pengene tilbake.

Din instruktør


Bjørn O. Hopland
Bjørn O. Hopland

Bjørn leder Smart endring AS, der han holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.


Kom i gang nå!